De garage is volledig operationeel!

Na zes weken hard werken, vaak tot in de late uurtjes is de garage dan eindelijk volledig operationeel! Dit komt geen moment te vroeg, want tussendoor hebben we al diverse opdrachten uitgevoerd, zoals het opbouwen van een Honda Civic raceauto voor de HCC en diverse schadeherstel en onderhoudswerkzaamheden aan normale straatauto’s.

Onze 8m×37m lange werkplaats is uitgerust met nieuwe apparatuur, zodat we gelijk lekker van start kunnen. Zo hebben we twee nieuwe 2koloms bruggen en bandenapparatuur voor het snel verwisselen van banden en gelijk balanceren van de velgen. Zaken als een compressor, las-apparaat en een snij- en buigtafel kunnen uiteraard ook niet ontbreken.

Wilt u een keer komen kijken, of heeft u zelf een project waarbij u ons wilt inhuren, dan bent u altijd welkom voor een kop koffie en een relaxed gesprek over uw project. Het is altijd verstandig van te voren even te bellen, mailen of appen, want er zijn dagen dat het hele team op het Circuit te vinden is. 🙂

KWH Racing BV
Hoofdweg 131
7371 GG Loenen
Telefoon/Whatsapp: 06 4610 0833

Boven: nieuw Les/Racauto project, (zeer binnenkort af!)
Onder: reeds bewezen Les/Race/Endurance auto