Autoslalom

Autoslalom is de ideale opstart van de Nederlandse autosport. Voor slechts € 200,00 (excl. BTW) kunt u al een volledige dag meedoen in deze prachtige vorm van autosport. Dit doet u met een (winnende!) auto van KWH Racing. Deze is speciaal geprepareerd voor deze vorm van autosport. Dus u kunt direct meedoen voor een podiumplaat en dat voor de prijs van een dagje pretpark of avondje karten!

Een dag autosporten met beker voor de winnaar word al mogelijk gemaakt vanaf € 200,00 excl BTW. Autosport is niet geheel zonder risico. Normaal geldt de regel “brokken is dokken”, maar voor de autoslalom is het mogelijk om de auto voor een aantrekkelijk bedrag te verzekeren. De kosten per deelnemer is € 200,00 per evenement. Indien er schade gereden wordt, geldt een maximaal eigen risico van € 1.000,00.

Ondanks de lage prijs moet u zich niet vergissen in de kwaliteit en strijdbaarheid van de verschillende coureurs die meedoen. Het is een echte competitie en het is zelfs mogelijk mee te doen met het NK! verschillende bekende coureurs zoals Arie Luyendyk en Huub Vermeulen hebben hun oorsprong van het racen gevonden in de autoslalom!

Heeft u nog geen of weinig ervaring? Geen probleem er is altijd een instructeur van KWH Racing aanwezig om u te ondersteunen. De instructeur kan een rondje voor doen, of naast u gaan zitten om tips & tricks te geven.

Wist u dat uw zoon of dochter al vanaf 12 jaar mag meedoen? De enige eis is dat hij of zij bij de pedalen kan komen en de auto kan besturen!

Kortom, plezier voor jong en oud en voor de ervaren en onervaren coureur!